Press "Enter" to skip to content

BIO zelenina z vlastného skleníka

0

Či už chcete vypestovať vlastnú zeleninu alebo kvetinky, oboje bude len VAŠE a BIO, ak nebudete konať ako veľko-produkčné pestovatelia väčšiny nám dodávaných rastlinných produktov.

Žijeme v,, dobe jedové „, o čom rozpráva nejedna knižka s rovnomenným názvom od Anny Strunecká a Jiřího Patočku. Týmto autorom veľmi ďakujem, že mi otvorili oči, čo sa týka vplyvu pesticídov a ďalších jedov na naše zdravie.Tuzemských predajcov domáci poctivo vypestované zeleniny a ovocia rapídne ubúda a nám neostáva nič, než skúsiť to urobiť sami. Predsa len by bolo smutné, keby naše deti už nikdy neochutnaly tú lahodnú chuť pravých, šťavnatých a voňavých paradajok, mrkvičiek, paprík, šalátov, uhoriek …

Prvá vec, ktorú musíme urobiť, je zaobstarať si svoj SKLENÍK. Bez neho to jednoducho nepôjde (predsa len kyslé dažde a nálety škodcov vonku urobia taky svoje). Našťastie na internete je ich celý rad.

Ako vybrať ten najlepší?

1. Sledujte pevnosť konštrukcie

2. Odolnosť proti vetru, snehu

3. Jeho dlhodobú trvanlivosť a stálosť

4. Rôzne vylepšenia a doplnky v podobe vetracích okien, samo zdvíhací systém ich otvárania

5. Odkvapy, odvodňovací systém

6. Jednoduchá montáž

7. Rýchlosť dopravy a garancia kvality

Verte, že tieto podmienky úplne spoľahlivo spĺňajú skleníky značky PALRAM, ktoré si získali celosvetovú obľubu. Táto Izraelská značka je na trhu už od roku 1967 a patrí medzi špičku TOP výrobcov kvalitných plastových krytín a materiálov. Teraz novo prezentuje svoj program hobby produktov s vysokou kvalitu spracovania a premyslenými detailmi, ktoré ktoré si môžete pozrieť tu.

Neodolateľné vlastnosti skleníkov PALRAM

  • Ich pozinkovaná oceľová základňa v kombinácii s ľahkosťou a pevnosťou hliníkových profilov odoláva vetrom o rýchlosti až 75 km / h a vydrží snehové zaťaženie 75 kg / m2. Výrobcovia mysleli aj na tých, ktorým by to nestačilo a môžete si teda zaobstarať navyše ich spoľahlivý kotviaci systém.
  • Výrobné testy potvrdili minimálne 10-ročnou výdrž produktu.
  • Sú perfektne pripravené pre jednoduchú montáž.
  • Bočné steny z dvojkomorového dutinkového polykarbonátu „Crystal Bright“ so špeciálne vyvinutým povrchom s vysokou priepustnosťou slnečného svitu až 90%. Tým pádom pôsobí takmer ako by boli zo skla.
  • 100% UV ochrana chráni panely pred krehnutím a žltnutím.
  • Ich doménou sú pohodlné veľké dvere s magnetickým zámkom otvorenej polohy.
  • Účinná ventilácia a odkvapové žľaby.

… Čo viac k tomu dodať? Ponuku nájdete TU.

 

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *