Press "Enter" to skip to content

SUUNTO športové hodinky a vybavenie pre profesionálov

0

Chytré hodinkyVďaka špičkovej kvality poctivo vyrábaných a ručne skladaných výrobkov SUUNTO vo Fínsku a precízne premyslené metóde hromadnej výroby, je značka Suunto v popredí designu a inovácií pre športové hodinky, potápačské počítače a športové nástroje používané dobrodruhov po celom svete. Od najvyšších hôr k najhlbším oceánom Suunto fyzicky a mentálne podporuje svojím vybavením športovcov a dobrodruhov.


Značku Suunto založil v roku 1936 fínsky inžinier a vynálezca Tuomas Vohlonen (24. september 1877 – 27. marca 1939). V apríli 1933 vyvinul a patentoval kompaktný poľné kompas naplnený kvapalinou, v ktorom bola magnetická ihla a tlmiace kvapalina úplne utesnené do jednotnej fúzovania celuloidové kapsuly. Vohlonen začlenil svoju novú kvapalinou plnenú kapsulu do odľahčeného dizajnu hodiniek Suunto M na zápästí, ktoré sú vhodné pre použitie vojakov, športové trénerov, turistov a ďalšími priaznivci presnej navigácie.

Jeho patenty pokrývajú širokú oblasť zariadení a činností pre profesionálny šport, vrátane kompasov, lyží, geodézie, motorov a poľnohospodárstvo. Spoločnosť Suunto stále vyvíja kompasy podľa svojej patentovanej metódy, potápačské počítače, športové hodinky a monitory srdcovej frekvencie.

Sídlo a výrobný závod spoločnosti Suunto sa nachádza vo fínskom meste Vantaa. Výrobky Suunto, ktoré zamestnávajú viac ako 400 ľudí po celom svete, sa predávajú vo viac ako 100 krajinách. Spoločnosť je dcérskou spoločnosťou Amer Sports Corporation spolu so svojimi sesterskými značkami Salomon, Arc’teryx, Atomic, Wilson, Precor a Mavic.


OBSAH tohto článku:

  • Úvod
  • Špičková kvalita výrobkov SUUNTO
  • Základné vlastnosti a informácie o Suunto
  • Digitálny systém, aplikácie a prepojenie so zariadeniami Suunto
  • Aplikácia Suunto pre stiahnutie
  • Bohatý výber náhradných remienkov a ich ľahká výmena

Špičková kvalita výrobkov SUUNTO

Ekologická politika:

Spoločnosť Suunto sa zaväzuje chrániť životné prostredie a predchádzať znečisteniu zodpovedným návrhom, výrobou a dodávkou vysoko kvalitných produktov a služieb. Suunto rešpektuje prírodu vo všetkých jej aspektoch.

Ekologicky významné princípy spoločnosti Suunto:

Výber trvanlivých materiálov
Účinné znižovanie odpadu a recyklácia
Úspora energie pri všetkých operáciách
Spoločnosť Suunto sa zaviazala k neustálemu zlepšovaniu systému environmentálneho manažérstva s cieľom zlepšiť environmentálnu výkonnosť. Suunto má certifikáciu ISO 9001: 2015 a ISO 14001: 2015.
Spoločnosť Suunto sa zaväzuje minimalizovať plasty pre jedno použitie v balení a vyberať odolné materiály, aby bola zaistená dlhá životnosť výrobkov a možnosti údržby.


SUUNTO pre vytrvalostný beh, plávanie, potápanie, cyklistiku, horolezectvo, do extrémnych mrazov i horúčavy

Dlhodobý beh je ústrednou súčasťou každého tréningového programu vytrvalostných športovcov. Naučte sa prečo, ako to urobiť správne a ako získať plné výhody tejto zásadnej časti vytrvalostného tréningu.

 

PLÁNOVANIE tréningu, základné vlastnosti

Prezrite si kľúčové súhrny školenia, aktivít a spánku a celkové trendy, ktoré vám pomôžu udržať váš život v rovnováhe. Zostaňte v spojení s upozornením
Upravte si, čo chcete vidieť na svojich športových hodinkách počas tréningu a dobrodružstva vytvorením vlastných športových režimov Heat mapy špecifické pre jednotlivé aktivity v aplikácii Suunto vám ukazujú, kde sú najobľúbenejšie trasy po celom svete. U Suunto 3 Fitness môžete pomocou aplikácie Suunto povoliť pripojené GPS z mobilného telefónu pomocou aplikácie Suunto svoju rýchlosť, vzdialenosť aj trasu na mape.

 

 

 

Dobrodružstvo pre cyklistov, turistov, bežcov

Keď sa chystáte na beh alebo jazdu a chcete zmeniť údaje, ktoré vidíte počas tréningu, môžete si ich pr

ispôsobiť priamo v aplikácii Suunto a automaticky sa aktualizuje na vaše hodinky.

Či už ste v novom meste alebo len na nové chodníku, môžete si naplánovať svoju obľúbenú trasu s aplikáciou Suunto, synchronizovať ju so svojimi hodinkami a ísť! Môžete dokonca importovať .gpx pre ďalšie preteky alebo dobrodružstvo (Suunto Spartan)

 


Digitálny systém, aplikácie a prepojenie so zariadeniami Suunto

SUUNTO poskytuje tiež možnosť prepojenia s zdieľanie s inými zariadeniami a užívateľmi Suunto vo vašom okolí. Digitálny systém pre šport a aktívny život spája všetkých športovcov zapojené do programu Suunto pomocou nainštalované aplikácie Suunto. Môžete tak porovnávať a zdieľať svoje výkony s s poprednými svetovými športovými a outdoorovými službami, čo zvyšuje užívateľský zážitok.

Aplikácia zároveň umožňujú:

  • Zadávať ciele tréningu a sledovať pokrok
  • Prezerať si detailné údaje o svojej aktivite (krokomer, tlakomer, výkon a ďalšie)
  • Monitoring zdravia – v kombinácii hodiniek s hrudným pásom
  • Údaje o polohe, atmosférických podmienkach (búrkový alarm, tlak, GPS, nadmorská výška, vzdialenosť)
  • Zdieľať svoj príbeh s fotografiami
  • Sledovať svoj trend aktivity a spánku (doba zaspávania, prebúdzanie, stres, regenerácia atď ..)

 

Aplikáciu Suunto pre stiahnutie nájdete tu:

Apple App Store Suunto


 

Google Play Android Suunto


Bohatý výber náhradných remienkov a ich ľahká výmena

Doprajte svojmu Suunto nový vzhľad s novými remienkami a príslušenstvom. Suunto kolekcia obsahuje popruhy pre rôzne činnosti v širokej škále prevedení, všetky ľahko vymeniteľné bez ďalších nástrojov. Tieto hodinky sú kompatibilné so Suunto rýchloupínacími popruhmi, pozri pri jednotlivých produktov na našom e-shope / podobný produkt. pre ich výmenu môžete zakúpiť hodinky s celou sadou potrebných nástrojov pre jednoduchú výmenu remienkov. Na výber sú:

Tkané textilné pásky

Textilné popruhy v štýle Suunto Explore sú vyrobené z vysoko kvalitného tkaného polyamidu a majú dlhú životnosť. Textilné pásky sú ideálne pre outdoorové športy a aktivity, kde sú hodinky nosené cez rukáv, pretože materiál je veľmi odolný voči oderu.

Textilné pásky tiež dobre vyzerajú v každodennom nosení. Opletené textilné pásky Suunto Athletic sú vyrobené z mäkkého priedušného pružného materiálu pre veľké pohodlie a vylepšené meranie srdcovej frekvencie zápästí, vďaka čomu je ideálny pre váš športový životný štýl a sledovanie spánku. Na rozdiel od kožených popruhov, polyamidové popruhy nevadí, ak sa navlhčia, ale pre najťažšie tréning alebo plávanie by ste si mali vybrať silikónový popruh, pretože rýchlo schne. Pretože polyamidové popruhy sú neelastické, môže byť ťažké dostatočne utiahnuť popruh pre presné odpočty srdcovej frekvencie zápästia, a preto je silikónový popruh lepšou voľbou pre meranie srdcovej frekvencie od zápästia.

 

Kožené opasky

Výkon a životnosť kožených remienkov sa môže líšiť od jedného pásku k druhému vzhľadom k prirodzenej variabilite materiálu. Použitie má významný vplyv na výkon a životnosť kožených remienkov a kontakt so sladkou vodou, slanou vodou a potem môže zmeniť farbu a zápach remienku.

Kožené pásky sú navrhnuté pre bežné každodenné nosenie, ale nosenie vo dne aj v noci ovplyvní ich vlastnosti a životnosť, takže neodporúčame nosiť hodinky na noc. Ak chcete nosiť hodinky cez noc, napr. Pre sledovanie spánku odporúčame zmeniť popruh na jeden z našich priedušnejší silikónových vzorov. Pokiaľ tiež hodláte plávať, šnorchlovať alebo sa zúčastniť aktivít s vysokým výkonom pomocou hodiniek Suunto, odporúčame použiť silikónový pásik. Kožené pásiky Suunto sú vyrobené z vysoko kvalitnej talianskej kože sa ,, zeleným opálením „. Koža vyčinená rastlinou neobsahuje žiadne toxické látky, ako sú azofarbiva, nikel, PCP alebo chróm VI a jej výrobný cyklus má malý vplyv na životné prostredie. Surové kože používané pre kožené opasky Suunto sú vedľajšími produktmi potravinárskeho priemyslu, takže pre kožu nezabije žiadne zviera. Po opálenie prírodnými trieslovinami môžu byť objekty opálenej rastlinami na konci ich životného cyklu bezpečne zlikvidované vďaka ich chemicko-biologickým vlastnostiam

 

Silikónové alebo elastomérové ​​pásky

Mnoho hodiniek Suunto prichádza s popruhom z hypoalergénneho silikónu. Silikón sa cíti jemne a pohodlne na pokožke a materiál sa ľahko čistí, takže silikónové pásiky sú ideálne pre plávanie a šport, kde sa potíte veľa. Najčastejšie používané u našich starších hodiniek sú pásky z elastoméru o niečo tuhšie než silikónové, ale tiež vhodné pre činnosti s vysokým výkonom.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *