Press "Enter" to skip to content

Festool novinka na světovém trhu!

0

Najnovší revolučný výrobok spoločnosti Festool – mobilná akumulátorová stolová píla CSC SYS 50 je už k dispozícii na objednávku.


Ste zaneprázdnený remeselník, na ktorého sa valia zákazky zo všetkých strán, musíte cestovať za prácou alebo len radi pracujete s drevom vonku? Potom je pre vás nová okružná píla CSC SYS 50 ideálna. Môžete si ju vziať kamkoľvek, je taká kompaktná, že sa zmestí do jedného SYSTAINERU a váži len 15 kg. To je kráska, o ktorej dnes hovoríme.

Malý, ale praktický

Hoci je tento stroj mimoriadne kompaktný, má rovnaký výkon ako píla napájaná zo siete. Jeho dvojitý 18 V akumulátor a bezuhlíkový motor EC-TEC s výkonom 6800/min mu poskytujú dostatok výkonu na to, aby si poradil aj s veľmi tvrdým materiálom.

 

 

Digitálny displej pre dokonalú presnosť

Digitálne vedený nôž umožňuje úplne presný rez úhlu od -2° do 47° a stlačením tlačidla ho môžete nastaviť na požadovanú výšku rezu. Prostredníctvom digitálneho systému môžete uložiť až 4 polohy rezania a nemusíte zakaždým znovu zadávať najčastejšie používané hodnoty. Všetky tieto parametre možno nastaviť a upraviť prostredníctvom mobilnej aplikácie, ktorá komunikuje so zariadením cez bluetooth.

 

 

Hladký rez za každých okolností

Presnosť práce podporuje aj robustný paralelný doraz s dvojitým upínaním a uhlový doraz, ktorý možno nastaviť na -70° až 70°. Klzný vozík s guľôčkovými ložiskami zabezpečuje plynulý pohyb materiálu bez drhnutia a rovný rez.

 

 

Ľahko premiestniteľné a flexibilné

Hodí sa k podvozku UG-CSC-SYS a spoločne vytvárajú dokonalú pracovnú plochu kdekoľvek. Takto vytvorený povrch umožňuje priame rezy do 280 mm a krátke rezy do 450 mm. Podvozok UG-CSC-SYS je dokonalým riešením pre vaše montážne práce. Na prepravu z vozidla na stavenisko slúži ako rudla, ktorá dokáže ľahko prepraviť celú vežu Systainer s hmotnosťou do 80 kg na stavenisko. Otočením ruky ju premeníte na pracovný stôl s rozmermi 58 × 58 cm, rozložíte sklopné nohy a máte stôl pripravený.

 

 

Prach už nebude obťažovať

Píla CSC SYS 50 je samozrejme kompatibilná s vysaváčmi FESTOOL, takže čistá práca a bezpečnosť vášho zdravia sú zaručené. Ak však nemáte podmienky na používanie vysávača, tento stroj má zabudované vrecko na prach, ktoré dokáže udržať prach na minimálnej úrovni.

 

 

Skvelé pre všetky materiály

Nastavenie rýchlosti a široký výber pílových listov vám zaručia, že sa môžete prispôsobiť akémukoľvek materiálu, na ktorom pracujete.

 

Tešíte sa na tohto pomocníka rovnako ako my? Ak áno, predobjednajte si ho čo najskôr! Na začiatku distribúcie bude k dispozícii len obmedzený počet kusov, nenechajte si ujsť príležitosť pridať tento skvost do svojich zásob. Píla sa začne predávať v prvých mesiacoch roku 2023.

Ak máte radi ukážky, môžete si pozrieť video a vidieť stroj v akcii. Ďalšie doplňujúce informácie vám radi poskytneme v našich priestoroch alebo telefonicky či e-mailom.

 

Pekný deň a ľahkú dopravu do práce vám praje tím EXKALIBR s.r.o.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *