Press "Enter" to skip to content

Urobte si pred Vianocami radosť. S nami a FESTOOL to dokážete!

0

Špeciálna ponuka na vybrané produkty FESTOOL vám pomôže spríjemniť jeseň a ušetriť peniaze.

 

Táto časovo obmedzená ponuka platí do 7.12. alebo do vypredania zásob. Tak neváhajte a vyberte si výrobok, ktorý vás zaujme svojou kvalitou. Výhodné ceny už od jedného kusu.


 

Prečo si vybrať FESTOOL?

Festool je vo svete profesionálneho vybavenia synonymom kvality a spoľahlivosti. Vďaka svojej dlhoročnej tradícii a inovatívnym riešeniam sa značka stala priekopníkom vo svojom odvetví. Či už ste remeselník, profesionálny staviteľ alebo domáci majster, Festool vám ponúka náradie, na ktoré sa môžete spoľahnúť.

A práve táto ponuka predstavuje vynikajúcu príležitosť pre tých, ktorí chcú investovať do prvotriednych nástrojov. Môžete si byť istí, že si odnesiete výrobky, ktoré poskytujú výnimočný výkon a trvanlivosť.

Ak k tomu pridáte skvelú akciu od spoločnosti FESTOOL Popredajný servis za výhodnú cenuzískate dokonalú kombináciu pre prácu doma aj v dielni.

 

 

Aký tovar je v ponuke?

Frézy, píly, príslušenstvo. Vyberte si produkt v našom e-shope.

  • Stavebné rádioideálny spoločník na stavbu, do dielne a na voľný čas.
  • Aku kapovacia píla – K tejto píle navyše venujeme darček! Ideálna na mobilné použitie na stavbe, na orezávanie dosiek a panelov, orezávanie líšt, profilov a trámov.
  • Kolíkové frézky domino – Skvelé riešenie pre každého stolára.
  • Hranové frézky – Rýchle zaoblenie a zrazenie hrany trámov, dverových zárubní a panelov, čelné frézovanie stĺpikov a koľajníc.
  • A ďalšie…

 

Takže neváhajte a využite skvelú príležitosť na rozšírenie svojich zásob. Pretože kvalitného náradia nie je nikdy dosť! Ak hľadáte aj príslušenstvo pre svoje stroje, pozrite si našu špeciálnu ponuku spotrebného materiálu.

Ak máte akékoľvek otázky alebo potrebujete pomôcť s výberom, neváhajte sa obrátiť na našich pracovníkov buď osobne v našej predajni, alebo telefonicky. Sme tu pre vás a tešíme sa na váš nákup.

 

Krásnu jeseň vám praje tím spoločnosti Exkalibr s.r.o.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *