Press "Enter" to skip to content

Dochádza vám spotrebný tovar FESTOOL?

0

Špeciálne ceny na príslušenstvo FESTOOL – brúsne materiály, kotúče, systainery

Začínajú vám dochádzať zásoby spotrebného materiálu pre vaše náradie? My ich stále máme na sklade dostatok! Vďaka aktuálnym zníženým cenám je teraz ideálny čas na ich doplnenie.


 

Brúsne papiere, bloky, dosky, kotúče a kefy

Rôzne veľkosti, zrnitosti, perforácie a veľkosti balení, máme všetko, čo potrebujete pre svoju prácu. Či už teda potrebujete materiály pre excentrickú, pásovú, uhlovú alebo ručnú brúsku, máme pre vás ten správny výber.

 

 

Systainery

Pri práci je dôležité mať všetko v poriadku a po ruke. V spoločnosti FESTOOL si to veľmi dobre uvedomujú, a preto sú SYSTAINERY tak dobre navrhnuté. Možnosť stohovania, jednoduchá preprava vďaka pevnej rukoväti, praktické rozdelenie do priehradiek a veľkorysý vnútorný priestor z nich robia dokonalý úložný doplnok pre každého.

 

 

Pílové kotúče

Na použitie v dreve, kovoch, univerzálne a špeciálne, ak potrebujete rezať čokoľvek, na čo si spomeniete, s našou ponukou budete vždy spokojní. Môžete si vybrať medzi rôznym počtom a veľkosťou zubov, hrúbkou, priemerom samotného pílového listu alebo veľkosťou upínacieho otvoru. Kvalitné spracovanie a odolný materiál sú zárukou vašej spokojnosti pri používaní.

 

 

 

Čo si myslíte, môžete si vybrať? Pozrite si naše ďalšie špeciálne ponuky FESTOOL.

 

Příjemný den plný kvalitního nářadí přeje tým Exkalibr s.r.o.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *