Press "Enter" to skip to content

Vylepšená opravná brúska RENOFIX RG 130

0

Brúska na betón RENOFIX RG 130 ECI s vylepšenými možnosťami


Poznáte ťažkú prácu pri brúsení betónových podláh alebo omietaní stien? Chcete si prácu spríjemniť a urýchliť? Nový RENOFIX RG 130 ECI od spoločnosti FESTOOL vám s tým pomôže. Práca na nových povrchoch už nebude za trest, ale bude pre vás potešením.

Bezuhlíkový motor

Jednoznačne najväčšou výhodou tejto brúsky je nový bezuhlíkový motor, ktorý zabezpečuje chod stroja bez prehrievania a umožňuje vám pracovať bez prestávok. Lepší odvod tepla šetrí aj všetky komponenty motora, takže sa výrazne predlžuje jeho životnosť.

Pohon EC-TEC

Tento systém pohonu umožňuje dosiahnuť výnimočný výkon pri zachovaní nízkej spotreby energie. Čas práce stroja na jedno nabitie sa tak výrazne predlžuje.

Práca bez prachu

Pripojenie brúsky k mobilnému vysávaču CTM 36 AC RENOFIX zabezpečuje minimálnu prašnosť počas brúsenia. Nerovné povrchy, ktoré môžu spôsobiť nedokonalé odsávanie prachu, rieši kefový kryt. Dobre sa prispôsobuje brúsnym povrchom a neprepúšťa prach tam, kde by nemal. Zariadenie Bluetooth umožňuje spárovanie brúsky s vysávačom, takže sa odsávanie spustí automaticky.

Regulácia rýchlosti

Prepínanie rýchlosti brúsky je veľmi jemné, takže sa dá dokonale prispôsobiť každému upravovanému povrchu. Použitý motor udržiava konštantné otáčky aj pri nižšej hranici otáčok.

Vodiaca doska

Stroj sa dodáva s nástavcom s vodiacou doskou, ktorý zabezpečuje stabilné vedenie sanitačnej brúsky a zároveň pomáha nastaviť požadovanú hĺbku úberu.

Šetrí ruky

Držadlo s gumovou vložkou Softgrip znižuje vibrácie a je možné ľahko nastaviť do rôznych polôh, prispôsobí sa tak rôznym pracovným podmienkam.

Brúsenie aj tých najmenších detailov

Odklápací kefový segment umožňuje odstraňovanie starých vrstiev, zvyškov lepidla a nánosov betónu až k stene alebo hrane. Vďaka diamantovému kotúču umiestnenému o 0,5 mm dozadu je poškodenie vylúčené.

Kvalitný výber príslušenstva

Sortiment fréz dovoľuje brúsiť plochy od betónu cez potery a farby až po lepidlá alebo iné povrchové vrstvy. Výmena kotúčov sa vykonáva len niekoľkými málo pohybmi.

Brúsku ponúkame v rôznych súpravách na našom eshope, takže si môžete vybrať set, ktorý naozaj využijete a bude vám robiť radosť. K tomuto modelu je aj video, na ktorom ho uvidíte v akcii a pomôže vám sa rozhodnúť pri výbere vhodného kompletu.

Pokiaľ by ste sa ešte chceli pri výbere brúsky poradiť, môžete nás navštíviť na predajni alebo kontaktovať cez e-mail či telefonicky. Budeme sa na vás tešiť.

Hladké povrchy a krásny deň, vám praje tím EXKALIBR s.r.o.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *