Press "Enter" to skip to content

Chcete vykonávať kapovacie rezy na najvyššej úrovni? Pozrite si nový FESTOOL!

0

Nová kapovacia píla KAPEX KSC 60 EB


Ešte ste nepočuli o tomto novom stoji do dielne? Nevadí! Dnes sa pozrieme na to, čo dokáže a prečo by nemal chýbať vo vašej domácnosti. Je to skvelý nástroj pre profesionálov aj domácich majstrov.

 

Presnosť v každom uhle

Píla KSC 60 EB poskytuje dokonale presné rezy vďaka vodiacemu stĺpiku s dvojitým ložiskom pre plynulé vedenie pílového kotúča bez chvenia alebo šklbania. Ergonomický podvozok, predvoľba otáčok, široký výber pílových listov, uhlová jednotka a vrecko na prach zabezpečujú neohrozenú a plynulú prácu. Tieňové svetlo, ktoré na obrobok vrhá zabudovaná LED dióda, pomáha označiť rez a umožňuje optimálne zobrazenie nárysu.

 

Aku znamená mobilitu a skvelý výkon

S aku pohonom sa nemusíte obávať obmedzení. Bezuhlíkový motor EC-TEC a dvojitý 18V akumulátorový systém obstarávajú rýchlosť otáčok3500/min a plný výkon porovnateľný s väčšinou strojov napájaných zo siete. Zároveň máte možnosť premiestniť nástroj kdekoľvek a kedykoľvek podľa potreby a nemusíte sa starať o to, či máte na mieste funkčnú elektrickú zásuvku. Hmotnosť stroja je len 17,5 kg, takže ho môžete pohodlne obsluhovať sami.

 

Ochrana vášho stroja a vášho zdravia na prvom mieste

Stroj je vybavený výkyvným krytom, ktorý sa automaticky pohybuje a zatvára, čím chráni vaše oči a prsty. Kompatibilita s bezdrôtovými vysávačmi pomáha vytvárať bezprašné prostredie a udržuje vaše pľúca v bezpečí aj bez ochranných respirátorov. 

Pri preťažení sa ozve zvukový signál a zariadenie sa vypne, čím sa zabráni možnému poškodeniu alebo uvoľneniu kotúča a iných častí. Tepelná poistka automaticky zníži prívod energie v prípade vysokej teploty motora a otáčky sa automaticky znížia, aby sa motor ochladil. Po vychladnutí sa stroj opäť sám spustí. Elektronická brzda zastaví kotúč do dvoch sekúnd po vypnutí stroja.

 

Široká škála materiálov na obrábanie

S vhodnými nožmi sa nemusíte obávať rezať, okrem masívneho dreva, napríklad drevotrieskové alebo drevovláknité dosky, laminované drevo, latky alebo dosky s povrchovou úpravou. Plasty, hliník, akrylátové sklo či dokonca textílie nie sú pre KSC 60 EB žiadnym problémom, stačí len nastaviť rýchlosť a môžete začať!

Píla je k dispozícii v rôznych sadách, takže si môžete vybrať sadu podľa svojich preferencií. Všetky tieto varianty súprav nájdete v našom e-shope.

Krásne sviatky z každého úhlu Vám praje tím EXKALIBR s.r.o.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *