Press "Enter" to skip to content

Udržiavanie čistoty pracovného priestoru nebolo nikdy jednoduchšie!

0

Nový rad akumulátorových mobilných vysávačov Festool CTC !


Poznáte ten pocit dobre vykonanej práce, ale len čo sa obzriete okolo seba, hneď sa vytratí? Hromady pilín a hoblín ležiace okolo a rýchla cesta domov v nedohľadne? Pravdepodobne ste sa už stretli s radom káblových vysávačov CT, kroté vám s tým pomohli. Spoločnosť FESTOOL však vyvinula nové AKU vysávače CTC, ktoré sa dajú používať aj v oblastiach bez elektrickej energie a umožňujú ešte mobilnejšiu prácu!

 

Zapnutie podľa potreby

Zabudovaná technológia Bluetooth® rýchlo reaguje na zapnutie nástroja a automaticky spustí odsávanie. Ak však nemáte nástroj s rozhraním Bluetooth® alebo ho z nejakého dôvodu nemôžete použiť, priamo na hadici sa nachádza diaľkové ovládanie.

Výkon a pracovný čas zostávajú zachované

Nemusíte sa obávať, že sa sací výkon zníži kvôli batériám. Vďaka 36V motoru napájanému 18V batériami dosahuje podtlak viac ako 18 000,00 Pa. Čas prevádzky sa líši podľa kapacity použitých batérií.

Mobilnejšie to už nebude

Nízka hmotnosť, kompaktný dizajn a batéria namiesto kábla umožňujú jednoduchú prepravu a prácu kdekoľvek, dokonca aj na miestach bez elektriny

Modely vo verzii CTC SYS majú tvar SYSTAINER a sú vybavené popruhom, ktorý možno zavesiť na rameno, takže môžete pokojne pracovať a vysávať na schodoch alebo rebríkoch bez akýchkoľvek ťažkostí. Tieto kompaktné modely vážia len približne 6 kilogramov a práca s nimi je naozaj príjemná!

Klasický typ CTLC sa dodáva vo veľkostiach MINI a MIDI, zatiaľ čo CTMC má len verziu MIDI. Oba tieto typy majú vysokokvalitné pojazdové kolesá, mierne sa líšia len hmotnosťou a veľkosťou zbernej nádoby.

 

Jednoduché čistenie

Výmena filtra sa vykonáva zvonku, takže je rýchla a jednoduchá a nie je potrebné žiadne náradie. 

Ručné čistenie hlavného filtra a filtračného vrecka umožňuje obnoviť sací výkon.

 

Zdravšie pracovné prostredie

Odsávanie prachu triedy M a L spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky pre každého.  Ľahko môžete vysávať napr. zeminu alebo cement, ako aj škodlivé materiály, ako je drevo, tmel, latex, štrk a mnohé ďalšie.

 

Všetky tieto modely sú k dispozícii v súpravách s rôznym príslušenstvom. Ak máte akékoľvek otázky alebo sa chcete poradiť o výbere vhodného stroja, neváhajte nás kontaktovať. Na vaše otázky vám radi odpovieme osobne v našej predajni, e-mailom alebo telefonicky.

 

Príjemný deň a prácu bez neporiadku vám praje tím spoločnosti Exkalibr s.r.o.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *