Press "Enter" to skip to content

Úložné systémy DeWALT a ako si z nich vybrať.

0

Výhody a rozdiely v skladovacích systémoch DeWALT

DeWALT, ako popredný výrobca náradia a príslušenstva ponúka široký sortiment skladovacích systémov, ktoré uľahčujú organizáciu a prepravu náradia a príslušenstva. Tieto systémy v sebe spájajú robustnosť, flexibilitu a inovatívny dizajn, vďaka čomu sú vynikajúcou voľbou pre profesionálnych remeselníkov aj domácich používateľov.


 

Výhody produktov z portfólia DeWALT

  1. Modulárny systém: Úložné systémy sú navrhnuté s ohľadom na modulárnosť. Používatelia môžu kombinovať rôzne moduly a vytvárať tak individuálne úložné riešenia podľa svojich potrieb.
  2. Odolnosť a kvalita: Materiály použité pri výrobe skladovacích systémov DeWALT sú odolné voči nárazom a vplyvom prostredia. Táto odolnosť zaručuje dlhú životnosť a bezpečné skladovanie náradia.
  3. Jednoduchá preprava: Ergonomické rukoväte a kolieska uľahčujú prepravu na dlhšie vzdialenosti. To je výhodné najmä pre profesionálov, ktorí často pracujú na rôznych miestach.
  4. Priehľadné kufre: Niektoré modely DeWALT majú priehľadné veko alebo steny, čo uľahčuje identifikáciu obsahu bez toho, aby ste museli otvárať každý box zvlášť.

Spoločnosť DeWALT má štyri základné rady úložných boxov, organizérov a tašiek. T-STAK, TOUGHSYSTEM, TOUGHCASE a SOFT STORAGE. Každá z nich má svoje výhody a hodí sa na niečo trochu iné a my si o nich teraz povieme viac.

 

T-STAK

Tento rad poskytuje každodenný systém pripojenia a skladovania pre remeselníkov. Chránia náradie pred prachom a vlhkosťou a sú konfigurované s veľkou možnosťou vzájomného prispôsobenia. Uzamykací systém umožňuje pevné spojenie jednotiek na bezpečnú prepravu. Kufre sú pomerne ľahké a kompaktné a väčšina elektrického náradia DeWALT sa dodáva v týchto kufroch.

K tomuto systému možno pripojiť aj STANLEY PRO-STACK

Okrem iného vám môžeme ponúknuť celú vežu kufrov TSTAK alebo kufor so zásuvkami.

 

TOUGHSYSTEM 2.0

Dokonale odolný voči nárazom, vode a prachu podľa normy IP65, dokonale mobilný a stohovateľný, ideálny na prácu v najnáročnejších podmienkach. Poloautomatické svorky na stohovanie, možnosť pripojenia polovičných boxov a upevnenia do regálového systému pre dielne a dodávky, to sú produkty radu TOUGHSYSTEM 2.0.

Táto séria obsahuje dve tašky, ktoré možno ľahko pripojiť ku kufru.

Vďaka adaptéru ich môžete kombinovať aj so sériou TSTAK a TOUGHCASE.

Vyberte si základný veľký a hlboký kufor na kolieskach, alebo chladiaci box.

 

TOUGHCASE

Menšie úložné kufre vhodné na uloženie menšieho príslušenstva. Vďaka priehľadnému veku a variabilným priehradkám umožňuje dobrý prehľad o uložených predmetoch. Pri použití veľkého kufra je plne kompatibilný so systémom TSTAK a pomocou adaptéra ho možno pripojiť aj ku kufrom TOUGHSYSTEM.

Môžete si napríklad zaobstarať samostatné puzdrá TOUGH CASE prázdne alebo s príslušenstvom prípadne držiak, do ktorého môžete uložiť všetky malé súpravy.

SOFT STORAGE

Praktické riešenie na uskladnenie náradia z odolnej a pevnej tkaniny, ktoré spĺňa aj tie najnáročnejšie požiadavky. Vyznačuje sa nízkou hmotnosťou a veľkou odolnosťou a je ideálny pre tých, ktorí sa často presúvajú a ktorí tento systém používajú na ťažko prístupných miestach alebo na menších stavbách.

Tento rad SoftStorage je starostlivo navrhnutý tak, aby odolal každodennému používaniu v náročných stavebných prostrediach. Tieto výrobky sú vyrobené z odolnej polyesterovej tkaniny s pevnosťou 1 200 denier, ktorá je dostatočne pevná a odolná na to, aby poskytovala dlhodobú ochranu vášho náradia. Výrobky sú tiež vybavené vodotesným spodným krytom z PVC, ktorý chráni tašku pred opotrebovaním, nech ju umiestnite kamkoľvek.

 

Systémy DeWALT majú mnoho výhod a je len na vás, ktorú sériu si vyberiete. V každom prípade s nimi budete spokojní rovnako ako my! Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať a spýtať sa, čo vás zaujíma, radi vám pomôžeme.

 

Pekný deň a objednávku náradia vám praje tím EXKALIBR s.r.o.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *