Press "Enter" to skip to content

Nové 18V XR POWERSTACK akumulátory s dvojnásobnou dĺžkou prevádzky!

0

Prevratné riešenie firmy DeWALT pre ich 18V aku náradie!


        Radi by sme vám predstavili novú revolučnú technológiu POWERSTACK značky DeWalt, ktorá vám zefektívni prácu s akýmkoľvek akumulátorovým náradím vďaka zabudovaným plochým článkom Li-ion. Tieto batérie, na rozdiel od bežných XR modelov, predĺžia dobu používania na jedno nabitie až o 50%*.

Powerstack jádlo

POWERSTACK je výnimočný

     Doteraz boli akumulátory k ručnému náradiu tvorené cylindrickými článkami, ktoré sú s riadiacou elektronikou prepojené kovovými pásikmi. Tento spôsob je vzhľadom k vyššiemu vnútornému odporu a zlému odvodu tepla menej efektívny. DeWalt prišiel s inovačným riešením, ktorým je technológia POWERSTACK. Vnútri batérie sú špeciálne vyvinuté ploché články Li-ion, tie sú k riadiacej elektronike napojené priamo a tým je odpor znížený na minimum. Ploché články tiež umožňujú lepšie a rýchlejšie usmerňovanie teploty a znižujú tak prestoje počas práce.

 

kontrolka nabití

POWERSTACK poskytuje viac výkonu

      Tieto nové akumulátory dokážu vďaka nižšiemu vnútornému odporu vo vnútri článkov poskytnúť pri záťaži vyššie napätie aj prúd, to vám zaistí účinnejšiu a dlhšiu prácu s akýmkoľvek náradím. Menší odpor tiež pomáha k dlhšej výdrži batérie na jedno nabitie a vy tak môžete pracovať podstatne dlhšiu dobu ako doteraz.

 

akumulátor powerstack

POWERSTACK má dlhšiu životnosť

     Oproti cylindrickým článkom sú schopné tie ploché odvádzať teplo lepšie a rýchlejšie, čo obmedzuje počet nutných prestávok v práci. Účinnejšia termoregulácia šetrí batériu a všetky jej súčasti, tým sa zabezpečuje dlhšia životnosť POWERSTACK akumulátorov oproti klasickým XR batériám.

 

Hlavné výhody:

      •   Kompaktnejšie rozmery
      •   Nižší vnútorný odpor = vyšší výkon náradia
      •   Dlhšia životnosť batérie
      •   Dlhšia výdrž akumulátora na jedno nabitie

 

    V ponuke máme tieto POWERSTACK akumulátory dostupné samostatne, v sade aj v sete s náradím. Dostupné sú vo verzii 1,7 Ah a pre väčšiu kapacitu aj 5 Ah, aby boli spokojní naozaj všetci zákazníci.

      Prezrite si sortiment značky DeWalt na našom e-shope alebo nás neváhajte kontaktovať a my vám so všetkým radi pomôžeme. Spolu zvýšime účinnosť vášho náradia raz dva! 

 

Krásny deň a skvelý výkon Vám praje tím Exkalibr s.r.o.

 


*Testy vykonávané s modelmi DCB184 a DCB518.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *