Press "Enter" to skip to content

18V rázové uťahovače DeWALT a ako sa v nich vyznať

0

 Sortiment rázových uťahovakov DeWALT


 

Dnes si predstavíme jedinečné elektrické náradie, ktorým rázové uťahováky Dewalt určite sú! Majú skvelé technológie a parametre, ktoré si predstavíme v tomto článku.

 

Skvelé riešenie pre vaše náradie

Najnovšie modely akumulátorových rázových uťahovákov sú DCF891, DCF892, DCF921, DCF922, DCF923 a horúca novinka DCF900. Čo majú všetky tieto stroje spoločné?

    • Bezuhlíkový motor poskytuje vyšší výkon, účinnosť a životnosť
    • Polpalcový upínací štvorhran umožňuje čo najrýchlejšiu výmenu nástrčných kľúčov a poskytuje pevné a bezpečné uchytenie aj pri náročnej práci
    • Zapustené ovládacie prvky režimu, rýchlosti a LED diódy sú skvelým riešením, ako zabrániť neporiadku, aby fungovali vždy a všade na 100 %.
    •  PRECISION WRENCH™ je funkcia, ktorá automaticky zníži otáčky pri uvoľnení skrutky a zastaví stroj na 0,5 s, keď je uvoľnená časť závitu zaskrutkovaná, a potom začne skrutku uťahovať
    • Plastové telo GNF poskytuje zvýšenú odolnosť voči chemikáliám a nárazom, čím predlžuje životnosť vášho náradia
    • Ergonomická rukoväť pre čo najpohodlnejšie dlhodobé používanie stroja
    • Zabudovaná LED baterka s vynikajúcim jasom, vďaka ktorej uvidíte na svoju prácu kdekoľvek 

Čo ich však odlišuje?

Už sme sa zaoberali spoločnými vlastnosťami týchto modelov, ale čím sa líšia a čo robí konkrétny uťahovák jedinečným?

 

DCF891 a DCF892

Tieto dva uťahováky poskytujú používateľovi identické technické parametre, ale upínací štvorhran je u modélu  DCF891 vo verzii s poistným krúžkom, zatiaľ čo DCF892 poistnú guľôčku. Takže nech už máte akékoľvek orechy, nemusíte robiť kompromisy. 

 

DCF921, DCF922 a DCF923

Rovnako ako v predchádzajúcej skupine si každý všimne rovnaké technické údaje, ale rôzne funkcie.

Uťahovák DCF921 má funkciu lešenia, ktorá zastaví stroj pri uvoľnení upínacej matice, takže nehrozí jej strata, a popri doťiahnutí sa zastaví po 1,5 sekunde. Jeho upínací štvorhran má bezpečnostný krúžok.

Model DCF922 je vybavený technológiou TimberScrew™. To je skvelé na prácu s konštrukčnými skrutkami do dreva. Spúšťač regulácie otáčok je tu mimoriadne jemný, aby sa pri uťahovaní čo najpresnejšie usmernila ich rýchlosť. Upínací štvorhran na tomto modeli má aretačnú guľôčku.

DCF923 zostáva takmer identický s predchádzajúcim modelom, ale na rozdiel od neho (a všetkých ostatných uvedených) má 3/8 palcovú maticovú svorku s poistným krúžkom

 

DCF900

A nakoniec horúca novinka, ktorou je skvelý rázový uťahovák DCF900 . Tento model má vyšší krútiaci moment ako už spomínané stroje a vďaka výnimočnému krútiacemu momentu je vhodný na uvoľnenie aj tých najodolnejších spojov. Upínací štvorhran tejto konštrukcie je vybavený poistným krúžkom.

Má tiež už spomínaný režim Precision wrench™ na dokonalú kontrolu uťahovania.

Je tiež vybavený tromi režimami rýchlosti na dosiahnutie dokonalého výsledku.

 

 Môže to byť ešte lepšie?

Odpoveď je ÁNO! Ak si totiž pre svoj stroj zakúpite ochranný gumový kryt, zaistíte si ochranu proti nárazom a chemickému poškodeniu povrchu.

Ak chcete mať istotu, že z energie, ktorú váš model poskytuje, vyťažíte maximum, môžete si zaobstarať najnovšiu inováciu na trhu, revolučnú batériu POWERSTACK. Tým sa zlepšuje výkon pri nasadení akéhokoľvek akumulátorového náradia.

 

            Toto bol stručný prehľad rázových uťahovákov DeWALT, ktoré sú v ich sortimente najaktuálnejšie. Všetky tieto modely sú k dispozícii jednotlivo a v súpravách s puzdrom a/alebo batériami. Ak máte ešte nejaké otázky alebo sa chcete poradiť o výbere vhodného stroja, neváhajte nás kontaktovať. Na vaše otázky vám radi odpovieme osobne v našej predajni, e-mailom alebo telefonicky.

Tím spoločnosti EXKALIBR s.r.o. vám praje krásny deň plný poctivých nástrojov.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *