Press "Enter" to skip to content

Bezstarostný servis náradia FESTOOL počas 6 rokov? Využite túto akciu ešte dnes!

0

Akcia od 1.5. do 31.12 2023 – oprava stroja za babku!

Plánujete si kúpiť nový stroj, ale stále váhate, či si teraz môžete dovoliť investovať do kvalitného náradia? Potom vám táto akcia môže pomôcť pri rozhodovaní. Pozáručný servis za skvelú cenu pri tovare zakúpenom do konca tohto roka vám môže z dlhodobého hľadiska výrazne uľahčiť rozpočet. A aké sú podmienky programu? To sa dozviete neskôr v článku.


3 roky záručného servisu ZADARMO vrátane poistenia proti krádeži + 3 roky s garantovanou maximálnou cenou opravy do 79 € bez DPH

 

Akcia sa vzťahuje na stroje, ktoré budú po zakúpení zaregistrované v programe All-inclusive, trvá to len niekoľko minút a prináša množstvo ďalších výhod. Ak sa po uplynutí exkluzívnej trojročnej záruky vyskytne na výrobku akákoľvek závada, autorizovaný servis (Česká Lípa) ju odstráni za maximálnu cenu 79 € s DPH. Opravu vám radi sprostredkujeme alebo si ju môžete objednať prostredníctvom formulára na webovej stránke spoločnosti FESTOOL. Doprava stroja do servisu bude spoplatnená (130kč) len v prípade, že cena opravy bude nižšia ako 79 € bez DPH.

 

NOVÉ STROJE ZAKÚPENÉ OD 1.5. do 31.12. 2023

Ak si v tomto období zakúpite výrobok z ponuky elektrického náradia a zaregistrujete ho na svojom účte FESTOOL, spoločnosť FESTOOL vám zaručí akékoľvek opravy až do 6 rokov veku stroja . POZOR! Táto oprava bude vykonaná v plnom rozsahu a vy zaplatíte maximálne 79 € bez DPH! V prípade nižšej ceny opravy bude účtovaná len skutočná suma opravy. Nemusíte sa preto obávať nepredvídaných výdavkov po skončení záruky, alebo nutnosti zakúpiť nový stroj.

Táto skvelá ponuka podpory trvá len do konca tohto roka a len v Českej a Slovenskej republike! Môžete ju využiť na všetky stroje. Ak si napríklad kúpite skvelú stolnú okružnú pílu Festool CSC SYS 50, budete vedieť, že vám bude slúžiť viac ako 6 rokov bez ďalších investícií!

 

 

 

STROJE KÚPENÉ od 1.5. 2017 do 1.5. 2020

Počas trvania akcie (1.5. – 31.12. 2023) sa ponuka vzťahuje aj na stroje, ktoré už máte vo svojej dielni! Pre tieto výrobky platia rovnaké podmienky ako pre nové stroje. Musia byť zaregistrované na webovej stránke FESTOOL, ich vek musí byť 4, 5 alebo 6 rokov a opravu vykoná autorizovaný servis Festool v Českej Lípe. Najvyššia možná cena účtovaná za opravu bude len 79 € bez DPH.

 

Nemáte čas na vybavovanie formalít spojených s opravou? Obráťte sa na nás a my opravu pokazeného stroja vybavíme za vás.

Viac informácií o záruke All-Inclusive nájdete tu.

 

Podnietili vás tieto informácie k tomu, aby ste si zaobstarali nového zeleného robotníka? Ak áno, neváhajte a pozrite si našu ponuku na našom e-shope alebo sa zastavte v našej predajni!

 

Tím spoločnosti EXKALIBR s.r.o. vám praje veľa kvalitných nástrojov a pekný deň!

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *